Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Η Μελάκης & Συνεργάτες Α.Ε. προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες κατά TEGOVΑ (The European Group of Valuers Association ), σύμφωνα με τους κανόνες και τα Ευρωπαϊκά Εκτιμητικά Πρότυπα, με ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων εκτιμητών, εγγεγραμμένων στο Μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το σύνολο σχεδόν των Τραπεζικών Οργανισμών σε θέματα εκτιμήσεων και έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει σημαντικό αριθμό μελετών, όπως εκτιμήσεις ακινήτων, πραγματογνωμοσύνες, μελέτες αξιοποίησης και παραγωγικής επένδυσης ακινήτων, για ιδιώτες και εταιρείες.

Εκτιμήσεις Ακινήτων - Real Estate

Υπηρεσίες Ακίνητης Περιουσίας

 • Εκτιμήσεις Ακινήτων
 • Μελέτες Βιωσιμότητας και Αξιοποίησης ακίνητης Περιουσίας
 • Διαχωρισμός Οικοπέδων και Σχεδιασμός
 • Διαχείριση Ακινήτων και Έργων ανάπτυξης
 • Επενδύσεις Ακινήτων και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου
 • Έρευνα και Ανάλυση Αγοράς
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε αναπτυξιακά και πολεοδομικά Θέματα
 • Εξειδικευμένες εκτιμήσεις παγίων , οικονομικές εκτιμήσεις και αναλογιστικές μελέτες

Αντικείμενα Μελέτης και Εκπόνησης Εκθέσεων

 • Εγγυητική εξασφάλιση δανείων
 • Βιωσιμότητα Αναπτυξιακών και επενδυτικών έργων
 • Λογιστικές εκκαθαρίσεις
 • Εταιρικές αγορές και συγχωνεύσεις
 • Διαπραγματεύσεις ενοικιοστασίων
 • Έρευνα Αγοράς
 • Ασφαλιστική Κάλυψη
 • Δικαστικές Εμπειρογνωματεύσεις
 • Είσοδος Εταιρειών στο Χρηματιστήριο

Η Μελάκης & Συνεργάτες Α.Ε. προσφέρει ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων εκτιμητών που μπορεί να καλύψει άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Μέσα από την μακρόχρονη πείρα της και τεχνογνωσία της αλλά και από την λίστα δεδομένων που έχει αναπτύξει, την καθιστούν ικανή ώστε να παρέχει έγκυρες και έγκαιρες εκτιμήσεις.

Οι εκτιμήσεις παρέχονται βάσει συστήματος αυξημένου ποιοτικού ελέγχου για την εξασφάλιση έγκυρων αποτελεσμάτων, βασίζονται σε λεπτομερή και τεκμηριωμένη μελέτη, ενώ επιβεβαιώνονται βάσει πολλαπλής μεθοδολογίας.


Ευρωπαϊκός Οργανισμός των Ενώσεων Εκτιμητών (TEGoVA)

Ευρωπαϊκός Οργανισμός των Ενώσεων Εκτιμητών Ο TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations) είναι ένας ευρωπαϊκός μη κερδοσκοπικός οργανισμός 61 επαγγελματικών σωματείων από 33 χώρες που αποσκοπεί στην καθιέρωση προτύπων και την εξασφάλιση της ηθικής και της ποιότητας στην αγορά της εκτίμησης ακινήτων. Εκπροσωπεί τα συμφέροντα περισσοτέρων από 70.000 ειδικευμένων εκτιμητών, με το Σύλλογο Εκτιμητών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) και την PEOPLECERT HELLAS να αποτελούν τα ελληνικά μέλη του.

Πέραν της καθιέρωσης προτύπων για τον πελάτη και την εκπροσώπηση των συμφερόντων των μελών του, ο οργανισμός TEGoVA προσφέρει ένα μοναδικό δίκτυο για επιχειρήσεις. Στελέχη μικρών εταιριών ειδικών συμβούλων, μεγάλων ιδιωτικών εταιριών ή κυβερνητικών οργανώσεων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, τα άτομα που ανήκουν στα συστατικά σωματεία του οργανισμού TEGoVA καλύπτουν όλους τους τομείς του επαγγελματικού φάσματος.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού www.tegova.org


Υπουργείο Οικονομικών - Μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητών


Υπουργείο Οικονομικών - Μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητώνΣύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. γ’ «Ρυθμίσεις για την παροχή εκτιμητικών υπηρεσιών» του Ν. 4152/2013, τη θέση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) έρχεται να καλύψει το σώμα πιστοποιημένων εκτιμητών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Υπουργείου Οικονομικών.

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι πιστοποιημένη εταιρεία και εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών – Νομικά Πρόσωπα του Υπουργείου Οικονομικών με αριθμό μητρώου 36.


Πιστοποιητικό

Πιστοποιημένοι Εκτιμητές Υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με τη παράγραφο Γ του Ν.4152/2013 (ΦΕΚ/Α΄ 107)


Μελάκης Εμμανουήλ REV

Αρ. μητρώου Σ.ΕΚ.Ε: 0364
Αρ. Peoplecert :GR730000080ΕΜ
Αρ. TEGoVA :REV-GR/AVAG/2017/79
Αρ. Μητρώου Υπουργείου Οικονομικών :161

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία, με πολυετή Κατασκευαστική και Μελετητική εμπειρία.

Κρατήστε επαφή μαζί μας:

    

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χανιά

  Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ΤΚ 73132
  (+30) 28210 42800, (+30) 28210 42378

Ηράκλειο

  Δουκός Μποφώρ 7, ΤΚ 71202
  (+30) 2810 282822

Αθήνα

  Αναγνωστοπούλου 8, ΤΚ 10673
  (+30) 210 3645864

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ως αξιόλογη επαφή και με αφορμή το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας.