Εταιρεία Μελάκης και Συνεργάτες

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Ποιότητα

H εταιρεία μας Μελάκης & Συνεργάτες Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 από τον Διαπιστευμένο Φορέα TUV Austria Hellas.

Το ISO 9001:2015 αφορά ένα πρότυπο μοντέλο Οργάνωσης και Λειτουργίας που εγγυάται την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων Υπηρεσιών. Ο πρωταρχικός στόχος της διαχείρισης της ποιότητας για την ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών. Εφαρμόζοντας επομένως το Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, εστιάζουμε στα παρακάτω σημεία:

  • Έμφαση στην Ηγεσία και στην εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών
  • Έμφαση στην απόκτηση επιθυμητών αποτελεσμάτων (στους στόχους, τις μετρήσεις και την διαχείριση αλλαγών)
  • Εστίαση στην Ανάλυση και Διαχείριση των Επιχειρηματικών Κινδύνων (risk assesment)
  • Τη Διαχείριση – Αξιολόγηση του Ανθρώπινου Δυναμικού

Το πρότυπο ISO 9001:2015, επιβεβαιώνει την υπεροχή της εταιρείας μας στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών που αφορούν την κατασκευή και το ακίνητο, και δείχνει την αμεσότητα με την οποία ευθυγραμμιζόμαστε με τις δυναμικές, περίπλοκες συνθήκες της αγοράς στην οποία κινούμαστε.

Σε ένα περιβάλλον όλο και πιο μεταβαλλόμενο και σύνθετο, η διαχρονική ικανοποίηση των απαιτήσεων και η ανταπόκριση σε μελλοντικές ανάγκες και προσδοκίες αποτελεί μια πρόκληση για την εταιρεία μας. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. υιοθετεί διάφορες μορφές βελτίωσης, όπως ριζικές αλλαγές, εισαγωγή καινοτομιών και αναδιοργάνωση, ώστε να παραμένει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και να θέτει συνεχώς ψηλά τον πήχη με νέους στόχους.

Η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε από την TUV Austria Hellas, επιβεβαιώνοντας την φήμη μας για μια άρτια οργανωμένη και υγιή επιχείρηση, επανδρωμένη με ικανά στελέχη, προσηλωμένα σε ένα κοινό όραμα.

 

Η Εταιρεία Βασικά Στελέχη Οργανόγραμμα

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία, με πολυετή Κατασκευαστική και Μελετητική εμπειρία.

Κρατήστε επαφή μαζί μας:

    

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χανιά

  Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ΤΚ 73132
  (+30) 28210 42800, (+30) 28210 42378

Ηράκλειο

  Δουκός Μποφώρ 7, ΤΚ 71202
  (+30) 2810 282822

Αθήνα

  Αναγνωστοπούλου 8, ΤΚ 10673
  (+30) 210 3645864

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ως αξιόλογη επαφή και με αφορμή το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας.